Leverbaar vanaf € 40.990,-

Indian Roadmaster Limited

De Indian Motorcycle Roadmaster Limited is een vakkundig gebouwde, robuuste en evenwichtige tourmotor en beschikt over de meest complete touruitrusting die Indian Motorcycle te bieden heeft.

De Thunderstroke 116-motor levert een koppel van 170 Nm voor een uitzonderlijke kracht bij lage toerentallen en vloeiende bewegingen bij elke snelheid.

Neem je spullen mee; veilig en droog in de zadeltassen met afstandsbediening, de topkoffer en opbergruimte in de beenschilden.

Het Rogue-zadel met ClimaCommand-verwarming en koeling wordt standaard gemonted en biedt de rijder en passagier nog meer comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

De weg is soms lang, maar dat betekent niet dat hij ook zo moet aanvoelen. De Roadmaster Limited biedt een breed scala aan moderne toeruitrusting die elke rit aangenamer maakt.

Hoe ver je ook rijdt, de Roadmaster Limited brengt u comfortabel naar uw bestemming. En ook nog eens in stijl, met zijn heldere lak en hoogwaardige chroomafwerking van voor tot achter.

De hoogwaardige uitrusting omvat onder meer ledverlichting, een sleutelvrij startsysteem, een snelheidsregelaar, elektrisch vergrendelde zadelkoffers, een bandenspanningscontrole en verwarmde handgrepen.

Het elektrische windscherm laat zich met een druk op de knop in de hoogte verstellen. De lager in de kuip geplaatste ventilatieroosters staan garant voor optimaal comfort van de rijder en passagier.

RIDE COMMAND is het grootste, snelste en meest personaliseerbare scherm voor tweewielers, met een geïntegreerd Apple CarPlay®-systeem.

Voortaan krijgt u de keuze tussen drie rijmodi – Tour, Standard en Sport – voor een rijervaring die zich aanpast aan uw rijstijl. Rear Cylinder Deactivation schakelt de achterste cilinder automatisch uit wanneer de motor stilstaat, voor meer comfort in langzaam verkeer.

De krachtige luidsprekers in de stroomlijnkap en de koffer leveren 200 watt aan kristalheldere audio. Bovendien omvat het systeem een dynamische equalizer, die het geluid automatisch aanpast om te compenseren voor rol-, wind- en motorgeluiden.

Een 7 inch scherm dat voorziet in integratie met Apple CarPlay®, stapsgewijze navigatie, Bluetooth®-connectiviteit en regeling van de koeling/verwarming van het ClimaCommand Rogue-zadel om de bestuurder en bijrijder nog meer comfort te bieden onder alle weersomstandigheden.

 

APPLE CARPLAY
iPhone®-gebruikers kunnen nu uiterst eenvoudig toegang krijgen tot Apple Music en Maps, berichten versturen via Siri en nog veel meer via het 7 inch Ride Command-screen en met een ondersteunde Bluetooth-headset (niet meegeleverd).
Dit alles is mogelijk via een gebruiksvriendelijke interface die direct voor hen herkenbaar is.

Kleuren

Roadmaster Limited

Technische specificaties

Motor

Motorype Thunder Stroke 116
Cilinderinhoud 1890cc
Boring x Inslag 103.2mm x 113mm
Compressieverhouding 11.0.1
Elektronische brandstofinjectie Gesloten brandstofinjectie / 54mm boring

Prestaties

Maximaal Koppel RPM 2800 rpm
Maximum Koppel (95/1/EC NM) 171 Nm

Aandrijving

Primaire aandrijving Tandwielaandrijving, Natte koppeling
Koppeling Natte meerplatenkoppeling

Versnellingsbakverhoudingen

1e 9.403.1
2e 6.411.1
3e 4.763.1
4e 3.796.1
5e 3.243.1
6e 2.789.1
Eindaandrijving 2.2.1

Chassis

Vering | voor – Type / Veerweg Telescopische vork / 119 mm
Vering | Achter – Type / Veerweg Enkele schokbreker / Air Adjust /  114 mm / 45,7mm ride in
Remmen | Voor Dubbel /  remklauwen met 4 zuigers / 300mm met ABS
Remmen | Achter Enkel / Remklauwen met 2 Zuigers / 300 mm met Abs
Banden | Voor Metzeler Cruisetec 130/60B19 66H
Banden | Achter Metzeler Cruisetec 180/60R16 80H
Wielen Contrast Cut 10 spaken 19 inch x 3,5 inch / 16 inch x 5 inch
Uitlaatsysteem Gesplitste dubbele uitlaat met crossover

Afmetingen

Lengte 2593 mm
Breedte 1022 mm
Hoogte 1490 mm
Gewicht (Lege tank / volle tank) 389 kg / 403 kg
Max. Toelaatbare Gewicht 628 kg
Zithoogte 673 mm
Hellingshoek 31 graden
Wielbasis 1668 mm
Bodemvrijheid 130 mm
Balhoofdhoek 25 graden
Naloop 150 mm
Inhoud Brandstoftank 20,8 Liter

Standaard

Standaarduitrusting Thunderstroke 116-motor, Ride Command met 7 inch aanraakscherm, navigatie en geïntegreerd Apple CarPlay-systeem, hoogwaardig 200 Watt audiosysteem Bluetooth®, elektrisch windscherm, led-verlichting, op afstand afsluitbare zadeltassen & koffer, verwarmde zadels in echt leder, verwarmde handgrepen, drie rijmodi (Tour, Standard, Sport), cilinderuitschakeling voor achterste cilinder, bandenspanningscontrole, ABS, snelheidsregelaar, sleutelloos startsysteem, 12V-laadpoort

Electronica

Meters In de kuip gemonteerd instrumentenbord met elektronische snelheidsmeter, toerenteller en brandstofmeter met kilometerteller, dubbele dagteller met afstand en tijd, huidig en gemiddeld brandstofverbruik, rijbereik, real-time klok, kompas, buitentemperatuurmeter, versnellingsindicator, bandenspanningsindicator voor en achter, draaiuren motor, indicator olieverversing, gemiddelde snelheid, accuspanning, radio-informatiedisplay, weergave storingscodes, indicator stuurverwarming (indien voorzien), en 15 led-indicatoren: snelheidsregelaar aan, snelheidsregelaar ingesteld, neutraal, grootlicht, richtingaanwijzer, ABS, check motor, lage bandenspanning, laag brandstofniveau, beveiligingssysteem, lage oliedruk en keuze-instelling km/u of m/u

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven