Leverbaar vanaf €8.999,-

X - Cape

NIEUWE MANIER OM DE MOTORFIETS TE LEVEN
X-CAPE is het avontuur in Moto Morini-stijl: veelzijdigheid, plezier en comfort gedistilleerd in een futuristische, opvallende look. Het 19” voorwiel en een grote voorvork met een diameter van 50 mm garanderen een verrassende wegligging, waardoor hij net zo geschikt is voor bergpassen als offroad onverharde wegen.

De grote zadelruimte, die ook comfortabel is voor de duopassagier, is slechts 845 mm van de grond, maar biedt ook een perfecte ergonomie voor langere rijders.

Het grote 7” TFT-dashboard – een van de grootste op de markt – geeft toegang tot een compleet en duidelijk beeld van alle benodigde informatie, zowel voor de meer avontuurlijke reizen als voor het chaotische stadsverkeer.

De met één hand verstelbare voorruit, de reiskoffers met ruime handgrepen voor de duopassagier en de full-LED-koplampen completeren het aanbod van een beslist superieure standaarduitrusting.

Er is geen gebrek aan fundamentele accessoires zoals het trio van tassen, de beschermende staven of de verwarmde knoppen, onmisbaar op een echte Adventure. De motorfiets wordt verkocht in een standaard of beperkte 48 pk-versie, uitgerust met een zeer betrouwbare motor en een eenvoudige en gemakkelijke stroomvoorziening, perfect voor iedereen die op zoek is naar een trouwe, onvermoeibare metgezel.

Het remsysteem, met schakelbaar ABS, kan rekenen op een door Brembo ondertekende uitrusting. Marzocchi-vorken zijn volledig verstelbaar. Pirelli Scorpion Rally STR-banden zijn essentieel om van elk type route te genieten.

Smoky Anthracite

Red Passion

Carrara White

X-Cape

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven