DEĀ DRIE SOUND MODI

 

De klep vormt het hart van ons product en maakt ons uitlaatsysteem uniek. Dankzij de klep is de sound van onze uitlaatsystemen elektronisch regelbaar in drie standen, waardoor je als motorrijder altijd kunt kiezen voor de modus die past bij je behoefte.

IN ALLE SOUND MODESSTRAAT LEGAAL

 

Dr. Jekill & Mr. Hyde | The Exhaust is een volledig street legal systeem en voldoet aan alle Europese wetgeving en wetten. Onze software is geprogrammeerd om subtiel en bijna onmerkbaar in te grijpen wanneer de parameters die door de wetgeving zijn vastgesteld worden bereikt. Dit zorgt ervoor dat je 100% legaal op pad bent in alle sound modi.

De Smartbox; de elektronische besturingseenheid in onze uitlaatsystemen is het brein van ons product. Dankzij de mogelijkheid om canbus-signalen te lezen die afkomstig zijn van de ECU van de motor, zorgt de Smartbox 2 ervoor dat je niet aan de verkeerde kant van de wet terechtkomt, ongeacht welke modus je selecteert. Door het systeem te binden aan de parameters die zijn vastgelegd in de EU-wetgeving, zal de Smartbox indien nodig naadloos ingrijpen.

the-supreme-indian-chief-logo

Selecteer een Afleverpunt

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll naar boven